Irina Toma – Fondator şi Designer Duran Art: „Am pornit de la nevoia fiecărei femei de a se simţi admirată şi de a purta piese vestimentare unice, care să îi reflecte personalitatea şi stilul inconfundabil. Şi pentru că sunt o susţinătoare a proiectelor sociale şi cred în ele, o parte din vânzările acestei colecţii vor fi donate către copiii cu nevoi speciale care într-adevăr au nevoie de ajutor şi susţiunere.”

Forever Stories este gândită să ofere câte o piesă centrală pentru fiecare moment al zilei, potrivit fiecarui tip de stil sau de garderobă, fie că vorbim de bussiness, casual, elegant sau de ocazie.

Evenimentul de lansare s-a desfășurat la The CAN – un nou spaţiu independent dedicat practicilor artistice contemporane, ce funcționează simultam ca un program de rezidențe și o scenă de interacțiune cu comunitatea artistică locală.

Liviu Bărbulescu – Co-Fondator The CAN a declarat: „Este pentru prima dată când găzduim evenimente pe partea de fashion. The CAN este un spaţiu neconvenţional şi promovează manifestările artistice, în toată diversitatea formelor acestora. Aşteptăm, aşadar, cât mai mulţi iubitori de fashion, artă şi frumos.”

Comanda!

Puteți face comanda dumneavoastra aici!