Cum cumpăr?

Cum cumpăr?

Acest site este proprietatea Duran Art SRL numita in continuare Duran Art by Irina Toma , avand codul unic de inregistrare RO33686496 si inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/11834/2014

Selectati produsul dorit, si trimiteti comanda pe mail la office@duranart.ro sau prin intermediul formularului de comanda. In cel mult 24 de ore de la trimiterea comenzii veti fi contactat de catre departamentul de vanzari, in vederea confirmarii comenzii si stabilirea detaliilor de realizare, in cazul in care este vorba de o comanda personalizata.

Site-ul nostru administrat de Duran Art SRL, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil, printr-un e-mail la office@duranart.ro.

Detalii de livrare

Pentru Bucuresti, livrarea produselor se poate face personal sau prin intermediul curierului.

Pentru alte localitati, livrarea coletului se face prin curier rapid la adresa indicata de dumneavoastra. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul dumneavoastra de telefon si daca dispuneti, si de o adresa de e-mail. In momentul comenzii, pe formularul respectiv, va aparea si taxa de livrare, care se adauga la valoarea comenzii.

Costul livrarii, se calculeaza in  functie de greutate si destinatie. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Livrarea produselor aflate in stoc se face in 24-48 ore de la plasarea comenzii.

In cazul comenzilor personalizate, timpul de realizare si detaliile de livrare se stabilesc de comun acord, in functie de complexitatea produsului. Aceste comenzi vor fi onorate dupa o discutie in prealabil cu clientul si accepatata de ambele parti.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Duran Art by Irina Toma livreaza produse international.
Timpul de livrare pentru un produs in orice tara, este de 3 pana la 10 zile lucratoare, in functie de produs si de existent lui pe stoc sau realizarea la comanda.

Condiții de garantie

Conditiile de garantie sunt asigurate in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Clientul are obligatia sa manipuleze produsul in conformitate cu recomandarile si prescriptiile date de Duran Art SRL. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original insotit de urmatoarele documente: copie de pe factura fiscala .

In cazul nerespectarii acestor prevederi produsele vor fi returnate solicitantului fara a i se solutiona garantia.

Termenul de garantie oferit de Duran Art SRL este de 30 zile de la data achizitionarii produsului.

In cazul in care observati o incalcare a drepturilor consumatorului de catre Duran Art SRL va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa office@duranart.ro.

Comanda!

Puteți face comanda dumneavoastra aici!