Povestea Duran Art

Duran Art este o poveste care are la bază respectul pentru oameni, pasiunea de a crea emoții și de a le dărui mai departe. Duran Art este o poveste scrisă din respect și dragoste pentru bunicii mei, mulțumindu-le pentru încrederea și susținerea oferită în a crede în pasiunea mea. Protagoniștii poveștii sunt oamenii pentru care lucrăm cu drag și cu zâmbetul pe buze.

Dorim să aducem în viața lor acel ceva care să inspire curaj, eleganță și frumusețe. Vrem să redefinim zâmbetul și visul oferind accesorii si piese vestimentare unice și de calitate. Duran Art se joacă cu visele, culoarea, eleganța și frumusețea, pentru a oferi oamenilor o imagine a vieții așa cum merită trăită. Piesele vestimentare si accesoriile create de noi sunt realizate cu meticulozitate si atenţie la detalii, din materiale prețioase și naturale, tocmai pentru a omagia simplitatea și eleganța unor vremuri trecute, iar totodată pentru a omagia tradiția, prin meșteșuguri și manufactură.
Dorim să aducem pe piață piese vestimentare si accesorii care să insufle emoții, să dezvăluie sensibilitate și feminitate, si sa aduca un strop de fantezie si de extravaganţă.

Ne dorim ca prin naturalețe să dezvăluim emoțiile fiecărui om în parte. Dincolo de fiecare se află o poveste, iar Duran Art dorește să deschidă aceste povești din fiecare și să le facă remarcate.

Duran Art înseamnă o reinterpretare a pasiunii, eleganței și frumuseții. Respectăm clienții, frumosul și materialele din care sunt realizate creaţiile noastre. Dorim să ne povestim emoțiile creând alte emoții pentru oameni. Vrem ca oamenii să nu poarte doar accesorii, sau doar haine ci creatii personalizate, în funcție de trăirile și dorintele fiecăruia. Duran Art dorește să spună zilnic o poveste. O poveste despre vis, bucuria de a trăi o nouă zi, despre culoare și joacă, emoție, sensibilitate, rafinament și curaj.

Duran Art este o poveste despre curajul de a merge mai departe, pe orice drum în care crezi. Duran Art creează accesorii si piese vestimentare cu povești.

Haideţi să dăm povestea mai departe!

Comanda!

Puteți face comanda dumneavoastra aici!