Supercalifragilis

SCF01

Purtând acest accesoriu, tu, femeia aparent simplă te vei transforma într-o femeie misterioasă și elegantă. Clasicul își va pune amprenta asupra ta, iar ochii celorlalți vor vedea feminitatea, dincolo de culori. Lasă-te purtată de eleganță, de mister și oferă-ți timp pentru a te simți femeie, purtând acest accesoriu care îți vor defini personalitatea.

SCF04

Ești un bărbat puternic și pasional. Ești plin de vitalitate și curaj, iar pentru tine, viața e un joc frumos. Iubești cu desăvârșire, iubești femeia și ai încredere în tine. Pledezi pentru frumos și pentru romantism. Te joci cu visele, dorințele și timpul. Lași viața să te conducă spre cele mai frumoase amintiri, iar tu te transformi în actorul plin de culoare al propriului destin. Ești bărbatul-actor, puternic și pasional.

SCF07

Jovială și sensibilă, crezi că optimismul se învață, și accepți să-l înveți în fiecare clipă, de la fiecare persoană în parte. Oferi viață fiecărui loc în care intri, și încarci cu energie pozitivă fiecare loc în care pășești. Ești femeia cochetă, căreia îi place să se joace cu focul, însă păstrezi precauția ca o armă bine ascunsă, de care nimeni nu e conștient. Ești femeia rebelă care însă știe când să atace, și când să rămână retrasă. Ești femeia jucăușă și rebelă a acestui secol.

SCF10

Papion damă

Iubești fiecare zi ca un copil care a descoperit culoarea. Îți place să trăiești fiecare clipă a vieții ca și cum mâine nu ar mai exista secundele, iar timpul ar trebui reinventat. Ești creativă și îți place să te joci cu experiențele pe care viața ți le oferă. Nu crezi în lecții de viață, dar crezi în puterea pe care propriile trăiri pot lăsa amprente puternice în viitor.

Papion bărbat

Plin de înțelepciune, ești bărbatul care pledează pentru meditare și vis. Mereu dornic să descoperi noi înțelesuri și noi orizonturi, ai curajul de a trăi viața așa cum simți. Dominat de emoții și trăiri, nu ți-e teamă să lupți pentru ceea ce simți că trebuie să câștigi. Ești bărbatul echilibrului, întotdeauna cu picioarele pe pământ și capul în nori.

SCF13

Decența te reprezintă în totalitate. Respiri frumusețe prin eleganță și subtilitate. Oferi curajul de a zbura printre vise și de a rămâne acolo unde simți că ești vie. Vezi viața în alb-negru și te bucuri de orice picătură de culoare care îți aduce zâmbetul pe buze. Cauți culorile și nu îți este teamă să le descoperi. Ești femeia dornică de învățare. Ești femeia ambițioasă.

SCF16

Ai dansa o viață întreagă, doar ca să înveți frumusețea unei clipe. Ai dansa, doar ca să demonstrezi celorlalți câtă culoare se află în fiecare dintre noi. Ai privi lumea cu ochii unei femei gata de aventură, și ai avea răbdare să înveți din orice. Astăzi poți spune povestea unei femei mereu dornică de a învăța în fiecare zi. Tu, reprezinți femeia puternică de azi. Trăiește-ți povestea așa cum o simți. Spune-o mai departe.

SCF19

„Uneori mi se pare ca nu esti femeie, ci lumina care cade pe flori.” (Virginia Woolf)

Ai o feminitate cu totul aparte, iar acest lucru te face să te transformi în femeia aproape perfectă. Plină de modestie, păstrezi totuși clasicul și misterul în fiecare pas, în fiecare gest căruia îi dai viață. Oferi celorlați o poveste demnă de descoperit, însă imprevizibilul de pe parcursul acesteia îți transformă viața într-o minune.

SCF22

Ca o floare care învață să își deschidă petalele, mai întâi privești în jur și apoi pășești cu încredere. Definești bucuria prin orice gest și pledezi pentru romantismul de altădată. Pasiunea îți însoțește fiecare pas pe care îl înveți pe parcursul vieții. Determinată să câștigi fiecare zi cu zâmbetul pe buze, te arunci doar în luptele de care ești sigură. Alegi să îți spui povestea, mai întâi trăind-o.

SCF25

Învăluită de mister, trezești priviri și întrebări în ochii bărbaților. Plină de senzualitate, te faci remarcată acolo unde liniștea doarme. Sufletul îți rămâne cald, chiar și acolo unde timpul îngheață secundele. Reușești să îți creezi propriul univers în care înveți să desenezi albul pur, așa cum s-a născut în trecut. Poți cu mândrie puritatea albului, crezi în el și încerci să-l dai mai departe!

SCF28

Perseverența te definește. Detaliile sunt prioritățile tale, fiindcă tu chiar crezi în puterea micilor detalii. Ești agil și își păstrezi eleganța în orice accesoriu purtat. Crezi în definiția bărbatului perfect, rafinat și învăluit în mister. Pledezi pentru clasicul pierdut în timp, iar stilul tău redefinește acest clasic. Oferi o notă de sumbru, dar totodată de devotament. Ești bărbatul clasic.

SCF30

Autenticitate. Asta vei spune astăzi: povestea autenticității așa cum este ea. Pledezi pentru naturalețea femeii, pentru finețea de a trăi în pielea unei femei și emoția de a simți cu inima unei femei. Ești ceea ce îți dorești să fii, ești femeia cochetă și plină de sensibilitate. Astăzi vei avea curajul să îți spui povestea purtând accesoriile care îți definesc sufletul. Astăzi spui povestea autenticității. Ești o femeie autentică.

SCF02

Îți place zborul, libertatea de a visa orice și verdele. Ești o femeie vie, plină de culoare, ce iubește jocul și magia. Te joci și ești un fluture ce-și deschide aripile spre oameni, ești sensibilă și mereu lângă visele celorlalți. Păstrezi în tine naivitatea copilăriei și totodată porți cu mister pofta de viață. Ești umană, ești femeia ce păstrează cu demnitate magia în păr.

SCF05

Movul este culoarea emoției și a melancoliei. Ești un bărbat visător, care se hrănește din vise. Un bărbat artist care își conturează propriul univers încărcat în sentimente și emoții, în clipe și oameni. Trăiești cu grijă fiecare secundă a vieții, și ai grijă ca cei din jur să trăiască la fel ca tine: frumos și misterios. Ești bărbatul sofisticat care atrage atenția printr-o simplă privire, printr-un simplu zâmbet. Ești bărbatul visător.

SCF08

Curiozitatea și sensibilitatea te transformă într-un bărbat misterios, căruia îi place să descopere secrete și noi orizonturi. Ești aparte tocmai fiindcă reușești să atragi atenția chiar și atunci când nu îți propui acest lucru. Ai un suflet de artist, care caută mereu noi muze pentru viața sa. Ești bărbatul care știe când și cum să viseze, astfel încât să atragă privirile tuturor. Ești bărbatul artist, plin de mister și sensibilitate.                                                              DuranArtByIrinaToma

SCF11

Papion

Roșul te face viu și pasional. Aduni în tine clipele simple ale vieții și privești doar în față, spre viitor. Ești bărbatul romantic, care crede în puterea gesturilor și care cucerește orice femeie prin stilul propriu de viață. Tratezi femeie ca pe un cadou al vieții, iar ea, la rândul ei te tratează ca pe bărbatul pasional și liniștit, al unui secol mult prea haotic.

Guler

Ești îndrăzneață și îți dorești mereu mai mult. Femeia ambițioasă a acestui secol, iubești culoarea și emani energie în jurul tău. Ești femeia potrivită la locul potrivit, iar asta te face specială. Feminină și jucăușă, nu te temi de necunoscut, dar știi foarte bine unde vrei să ajungi. Ești o poveste care merită citită de oameni speciali.

DuranArtByIrinaToma

SCF14

Plin de pasiune, ești mereu gata de aventuri. Te ancorezi în vise cât mai colorate și îți creezi propriul drum pentru a ajunge la ele. Păstrezi în viața ta optimismul pe care îl extragi din fiecare experiență. Riști mult, dar știi că fără risc, viața ar deveni mult prea simplă. Prin propria poveste de viață, scrii o altă poveste: aceea a aventurii masculine.

SCF17

„Femeile sunt al doilea mister al omenirii.” (Anne Rice)

Ești mister, respiri mister, dar o femeie demnă de a câștiga orice bătălie pe care viața ți-o oferă. Niciodată singură, mereu înconjurată de oameni puternici și învingători, nu ai nevoie de multe lucruri pentru a demonstra ceea ce poți cu adevărat.Mereu sigură pe tine, vei avea de câștigat multe bătălii, pentru care nici măcar nu te vei pregăti. Viața îți oferă exact bătăliile pentru care merită să lupți. Ești o femeie luptătoare.

SCF20

Ești femeia fatală. Plină de ambiție, ai curajul de a te remarca și de a reprezenta femeia în cel mai decent mod. Păstrezi eleganța vremurilor apuse și refuzi să renunți la atitudinea unei femei decente și plină de suspans. Nu crezi în povești, dar îți trăiești la maximă intensitate fiecare pagină a propriei povești. Te joci cu detaliile și păstrezi doar pe cele care te definesc. Ești femeia de care secolul nostru are nevoie.

SCF23

Ești magicianul zilelor noastre. Porți magia oriunde și oricând. Împarți bucuria și misterul magiei în viețile celorlalți. Dinamic și cu dorința de a creiona zâmbete, bărbatul magician are întodeauna un truc de oferit. Este bărbatul cameleonic și jovial. Tu chiar ești o poveste care spune o poveste: povestea magiei. Ești bărbatul magician.

SCF26

Papion.

“Barbatul adevarat iubeste doar doua lucruri: pericolul si joaca. Din acest motiv isi doreste sa aiba aproape femeia, una dintre cele mai periculoase jucarii.” – Friedrich Nietzche

Ești bărbatul limitelor. Trăiești periculos, dar totodată nu te arunci în orice experiență. Iubești jocul de-a relațiile, dar când găsești femeia fatală, te transformi în bărbatul visător. Te arunci în curse care nu știi unde ajung, însă iubești adrenalina și te hrănești din extremele momentelor. Ești o povește care se lasă greu descoperită.

SCF29

“Eleganța este singura frumusețe care nu moare.” Audrey Hepburn

Ești o primăvară îmbrăcată în flori. Ești o femeie caldă, sensibilă și misterioasă. Delicatețea unei femei stă în atitudinea cu care o poartă. Ești elegantă prin frumusețea pe care o  exteriorizezi, prin gingășia pe care e emani și prin emoția cu care crezi în viață. Ești unică, fiindcă ești emoția vieții, ești unică, fiindcă porți cu încredere feminitatea.

SCF31

Papion:

Astăzi porți eleganța de a fi bărbat. Ești clasic, plin de rafinament și inteligent. Privești în oglindă bărbatul demn și rafinat. Ai tot ceea ce poate avea un bărbat sigur pe ele. Ești inteligent, iar inteligența naște mister. Misterul transformă un bărbat într-un venerabil gentleman al acestui secol. Trăiești ceea ce nu mulți au șansa de a trăi. Ești bărbatul diferit al acestui secol. Ești bărbatul detaliu.

Batista:

Porți o parte din trecut, eleganța unui prezent și misterul viitorului. Ești bărbatul care iese din orice anonimat, care distruge tipare și care dă viață propriilor accesorii. Carisma și clasicul te definesc oriunde ai merge. Investești în tine, în timp și în viață. O trăiești cu mult simț al răspunderii și nu ești altceva decât un cavaler rafinat. Ești bărbatul-cavaler.

SCF03

Ești un bărbat nonconformist și plin de viață. Papionul îți zâmbește la gât, iar tu atragi tot mai mult zâmbetele celorlalți. Se naște un nou stil: stilul tău de eleganță și totodată rafinament. Misterul unui bărbat se oferă prin detalii mici, dar care își lasă puternic amprenta în ochii unei femei. Ești bărbatul care știe, care poate, dar mai ales care vrea să fie în centrul atenției. Detaliile aduc schimbări.

SCF06

Lupți pentru zâmbete și de cele mai multe ori le câștigi. Păstrezi în tine misterul unui bărbat plin de ambiție, care nu renunță niciodată la luptele sale. Puternic, aparent ești bărbatul sobru și modest, însă cine reușește să te vadă dincoo de culoarea oricărei zile, va descoperi în tine bărbatul curajos și cu picioarele pe pământ, mereu pregătit de orice. Azi spui povestea bărbatului puternic.

SCF09

Îndrăznește să fii femeie. Acesta este deviza ta în viață. Ești liberă să creezi povești în care să crezi, ești plină de viață și porți cu mândrie roșul pasiunii. Sigură pe tine, emani în jur entuziasm și fericire. Activă tot timpul, nu te temi de necunoscut, tocmai de aceea te ancorezi în povești pline de mister. Tu ești femeia încrezătoare, care astăzi va spunea povestea roșului, un roșu pasional și plin de viață. Astăzi, tu ești acea lady in red!                        DuranArtbyIrinaToma

SCF12

Papion barbat

Flitrul este asul tău din mânecă. Cucerești orice femeie cu eleganța și nonșalanța cu care tratezi orice clipă de viață. Oferi siguranță, stabilitate, dar la rândul tău ai nevoie de ele. Dorești mai mult, mereu mai mult, crezi în forța clipelor petrecute de-a lungul vieții. Într-o continuă cursă, tu ești cel care dă startul în viață.

Accesoriu damă

Oferi locului în care te afli, o notă de senzualitate aparte. Lași în urma ta mistere nedeslușite și oferi celorlalți posibilitatea de a învăța feminitatea din gesturile tale. Roșul te transformă într-o regină a culorii. Plină de sensibilitate, atentă la detalii, îți place să spui povești creative, unice și mereu cu finaluri neașteptate. Ești femeia senzuală, căreia îi plac poveștile scrise cu roșu.

DuranArtbyIrinaToma

SCF15

Echilibru și suspans. Asta vei oferi astăzi. Vei deveni autoarea unei povești încă nescrise, în care negrul va amprenta eleganța în ochii celorlalți. Rafinamentul poveștii va fascina pe fiecare în parte, fiindcă femeia protagonistă din povestea de azi, ești chiar tu. Te vei descoperi așa cum nu te știai: plină de mister și cu o atitudine de lady. Vei scrie cea mai frumoasă poveste: povestea în care ai descoperit adevărata femeie din tine.

SCF18

Meticulozitate. Acesta este cuvântul care te definește în totalitate. Ești o femeie care se hrănește cu detaliile vieții și care crede în destinul de a exista. Îți creezi o viață plină de senzualitate, în care tu joci rolul cel mai important: acela de prințesă modernă a acestui secol. Aștepți ce e mai frumos de la viață, fiindcă știi că prințul tău este cel care trebuie să ajungă curând în brațele tale. Ești femeia visului, care adună detaliile și le transformă în  povești.

SCF21

Crezi în ipoteza conform căreia inteligența este calitatea cea mai importantă pe care un bărbat ar trebui să o aibă. Subtilitatea și rafinamentul te ajută să treci orice obstacol întâlnit de-a lungul timpului. Plin de orgoliu, ai grijă ca prezența ta să nască întrebări în urma ta. Crezi că eleganța este un stil de viață, care te ajută să evoluezi și  care definește bărbatul.

SCF24

Accesoriu damă

„Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese.” (Oscar Wilde)

Ești femeia care are nevoie permanent de iubire și atenție. Oferi iubire din plin, dar numai celui care știe să îți ofere la rândul său exact ceea ce ai nevoie. Ești o femeie greu de descifrat, care păstrează multe chei greu de deschis. Cauți acel bărbat care reușească să deschidă fiecare cheie pe care sufletul tău o ține ascunsă. Ești o femeie care merită descoperită, dar dincolo de orice meriți iubirea din plin!

Accesoriu bărbat

Cauți ceea ce ai nevoie să găsești. Ești bărbatul plin de tandrețe și respect, care urmărește să atingă perfecțiunea. Plin de determinare, nu crezi în limite, în reguli sau piedici. Spargi toate tiparele prin simpla prezență și știi cum să îți lași amprenta în locurile prin care treci. Ai nevoie doar să îți găsești femeie potrivită pentru tine, iar perfecțiunea din ea o vei găsi în timp.

SCF27

Rafinament și devotare. Ești o lady în black care scrie eleganța cu litere de negru. Nu te temi de gândurile celorlalți, ești independentă și plină de frumusețe. Porți cu mândrie statutul de regina clasicului și nu te temi să oferi lecții despre asta. Crezi în oportunitatea de a deveni ce fel de femeie îți dorești să devii, tocmai de aceea crezi că accesoriile nu se poartă, ci se potrivesc. Ești povestea rafinamentului

SCF32

Ești o femeie jucăușă, care iubește provocările. Provoci viața, timpul, provoci sentimente și trăiri. Ești culoarea pură a vieții încărcată de culori. Porți cu dorință rafinamentul și sensibilitatea. Ești femeia copilă, care trăiește cu intensitate fiecare clipă, fiecare emoție, fiecare secundă de viață. Ești femeia care va întoarce privirile, datorită feminității pure pe care încă o păstrezi. Ești femeia jucăușă.

SCF33

Jovialitatea este cuvântul care te descrie cel mai bine. Ești bărbatul care împarte zâmbete și bucurie pretutindeni. Emani viață și dorință de a trăi fiecare zi așa cum simți. Emani energie și optimism, crezi în momentul prezent și încerci să te bucuri de ceea ce trăiești, învățând din orice lecții. Ești bărbatul viu și plin de culoare. Oferi celorlalți motive pentru a zâmbi, tu însuți fiind omul care poartă viața în ochi. Ești bărbatul jovial și puternic.
Most Recent Projects
Comanda!

Puteți face comanda dumneavoastra aici!